ONLINE TANÁCSADÁSOK KEDVEZMÉNYES ÁRAKON

 

Színtanácsadás (egyéni és páros)

Végeredményét illetően megegyezik a normál személyes színtanácsadással. Erről részletesen itt olvashatsz: Színtanácsadás.

Lépései a következők:

 • A megrendelő űrlap kitöltése után, amelyen megjelölöd, hogy milyen tanácsadást szeretnél, levélben elküldöm a fizetési adatokat.
 • Az összeg  számlára történő  megérkezése után levélben küldöm a számla másolatát és tájékoztatlak a teendőkről. Az általam megadott paraméterek szerint arcképeket fogok tőled kérni különböző színekkel az arcod előtt.Semmi bonyolult nem lesz benne ezeket a képeket a telefonoddal könnyen el fogod tudni készíteni.
 • A kért fényképek megérkezése után elvégzem az elemzést, megállapítom a színtípusodat,  megnézem az arcod(bőröd színét), megállapítom méréssel az arcformádat, a szemformádat, megnézem a hajad színét.
 • Utána egyeztetünk egy időpontot amikor mindkettőnknek megfelel és az elemzés részleteit Skype-on, Messengeren, vagy Zoom-on keresztül elmondom.
  Minden olyan részletről ismertetlek, amit a személyes tanácsadás során is elmondok. Utána írásos összefoglalót is küldök az elhangzottakról képekkel, színekkel, elemzéssel, hogy ne vesszenek el az elhangzottak.Megismered a színtípusod, az arc(bőr) színedet, megtudod milyen az arc és szemformád, mely színek a legelőnyösebbek számodra az arcod közelében, megismered a smink színeid, a hajszíneid, a szemüveg formád, ékszered színeid.
 • Az eredeti anyagmintás színkártya ebben az online formában is ajándék, amit az eredeti számlával együtt elküldök a postai címedre.

-10 % kedvezményes online árak: egyéni színtanácsadás: 15.000 Ft, páros: 22.000 Ft

Online tanácsadás Skype, Messenger, vagy Zoom ideje: egyéni színtanácsadás esetén: kb. 1/2 óra,

páros színtanácsadás esetén kb. 1 óra

A  tanácsadás tényleges többi  idejét az elemzések teszik ki.

Stílustanácsadás (egyéni és páros)

Végeredményét illetően szintén megegyezik a normál személyes stílustanácsadásnál leírtakkal.Erről részletesen itt olvashatsz: Stílustanácsadás.

Lépései a következők:

 • A megrendelő űrlap kitöltése után, amelyen megjelölöd, hogy milyen tanácsadást szeretnél, levélben elküldöm a fizetési adatokat.
 • Az összeg  számlára történő  megérkezése után, levélben küldöm a számla másolatát és tájékoztatlak a teendőkről.
 • Az alkatod megalapításához szükségem lesz teljes alakos fényképre (fényképekre), amelyet a mobilod és egy tükör segítségével elkészíthetsz, ha nincs aki lefényképezzen, vagy korábbi teljes alakos fényképed is teljesen megfelel a célnak. Utána következik a megadott paraméterek szerint a méretvétel rólad egy mérőszalag segítségével, amit te magad is el tudsz könnyen végezni, ha nincs aki segítsen. A megküldött teszt segítségével pedig különböző kérdés csoportokra válaszolva megállapítjuk az öltözködési stílusodat.
 • A kért fényképek, teszt kitöltése, mérések elvégzése és annak levélben történő után megküldése után elvégzem az elemzéseket, megállapítom a testalkat típusodat és az öltözködési stílusodat, megállapítom a számodra legelőnyösebb formákat, fazonokat, anyagokat.
 • Utána egyeztetünk egy időpontot amikor mindkettőnknek megfelel és az elemzés részleteit Skype-on, Messengeren, vagy Zoom-on keresztül elmondom.
  Minden olyan részletről ismertetlek, amit a személyes tanácsadás során is elmondok. Utána írásos összefoglalót is küldök az elhangzottakról képekkel, formákkal, fazonokkal elemzéssel, hogy ne vesszenek el az elhangzottak.Megismered a testalkat típusodat, annak előnyös és kevésbé előnyös részeivel együtt, megtudod milyen az öltözködési stílusod, milyen fazonok, formák, felsők,  ruha, szoknya, nadrág hosszak a legjobbak számodra, hogyan korrigálj és számos egyéb praktikával és tudással is gazdagodsz.
 • Az alkatodnak megfelelő alapruhatár darabjaid ebben az online formában is ajándék.Az eredeti számlát postán küldöm el részedre.

-10 % kedvezményes online árak: egyéni stílustanácsadás: 12.500 Ft, páros: 18.000 Ft

Online tanácsadás Skype, Messenger, vagy Zoom ideje: egyéni stílustanácsadás esetén: kb. 1/2 óra,

páros színtanácsadás esetén kb. 1 óra

A tanácsadás tényleges többi  idejét az elemzések teszik ki.

Szín és stílustanácsadás együtt( egyéni és páros)

A fentiekben leírt szín és stílustanácsadás szerint működik,  a kettő ötvözete. Végeredményét illetően szintén megegyezik a normál személyes szín és stílustanácsadással. Erről bővebb részleteket itt olvashatsz:Szín és stílustanácsadás.

Lépései a következők:

 • A megrendelő űrlap kitöltése után, amelyen megjelölöd, hogy milyen tanácsadást szeretnél, levélben elküldöm a fizetési adatokat.
 • Az összeg  számlára történő  megérkezése után levélben küldöm a számla másolatát és tájékoztatlak a teendőkről. Az általam megadott paraméterek szerint arcképeket fogok tőled kérni különböző színekkel az arcod előtt.Semmi bonyolult nem lesz benne ezeket a képeket a telefonoddal könnyen el fogod tudni készíteni. illetőleg teljes alakos fényképeket, testalkat mérést a megadott paraméterek szerint, stílusteszt kitöltését.
 • A kért fényképek és a kért adatok megérkezése után elvégzem az elemzést, megállapítom a színtípusodat,  megnézem az arcod(bőröd színét), megállapítom méréssel az arcformádat, a szemformádat, megnézem a hajad színét, megállapítom a testalkat típusodat és az öltözködési stílusodat, összerakom  a számodra legelönyösebb formákat, fazonokat.
 • Utána egyeztetünk egy időpontot amikor mindkettőnknek megfelel és az elemzés részleteit Skype-on, Messengeren, vagy Zoom-on keresztül elmondom.
  Minden olyan részletről ismertetlek, amit a személyes szín és stílustanácsadás során is elmondok. Utána írásos összefoglalót is küldök az elhangzottakról képekkel, színekkel, elemzéssel, hogy ne vesszenek el az elhangzottak.Megismered a színtípusod, az arc, bőr színedet, megtudod milyen az arc és szemformád, mely színek a legelőnyösebbek számodra az arcod közelében, megismered a smink színeid, a hajszíneid, a szemüveg formád, ékszered színeid.Megismered a testalkatod típusát, annak előnyös és kevésbé előnyös részeivel együtt, megtudod milyen az öltözködési stílusod, milyen fazonok, formák, felsők,  ruha, szoknya, nadrág hosszak a legjobbak számodra, hogyan korrigálj és számos egyéb praktikával és tudással is gazdagodsz.
 • Az eredeti anyagmintás színkártya és az alapruhatár (basic) darabjaid ebben az online formában is ajándék, amit az eredeti számlával együtt elküldök a postán.

-10 % kedvezményes online árak: egyéni szín és stílustanácsadás: 25.000 Ft, páros: 37.000 Ft.

Online tanácsadás Skype, Messenger, vagy Zoom ideje: egyéni  szín és stílustanácsadás esetén: kb. 1

óra, páros színtanácsadás esetén kb. 2 óra

A tanácsadás tényleges többi  idejét az elemzések teszik ki.

 

Szeretettel várlak online tanácsadásaimra is, találkozzunk az éterben, töltsük kellemesen és hasznosan az időt a bezártság ellenére is, hogy amikor már kimehetünk,  a csodálatos színtípusunk színeiben és saját stílusunkban pompázzunk!

Megjegyzés:Amennyiben az online színelemzéssel nem lennél elégedett valamilyen okból kifolyólag és nem érzed magadénak a megállapított színtípusodat, később, amikor már tudunk találkozni személyesen is, eljöhetsz egy 1/2 órás ingyenes színelemzésre.

 

AJÁNDÉK!

Azonnali segítség a Női Szépség Könyvben, ha megírod, hova küldjük!

Feliratkozol a hírlevelünkre, a blogban foglalt írásainkra, értesítést küldünk kampányainkról!

A regisztráció előtt elfogadod a Felhasználási és Adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatunkat!

konyvborito2_250

 

 

 

Az alábbi kapcsolati űrlapon jelezd légyszíves, hogy melyik Online tanácsadáson szeretnél részt venni, vagy írj, vagy telefonálj!Kapcsolat!

Vissza a tetejére