Nőiesség „erő” csomag, avagy

 

HOGYAN ÉLD MEG A NŐIESSÉGEDET?- női oldalad kiteljesítése

6-8 alkalmom/ vagy problémától függően kevesebb is lehet a találkozások száma

A Nőiesség, mint minden Nőben – Benned is ott van, ám a jelenlegi „elférfiasodott „világunkban, amelyben a férfi energiák fontos szerepet kaptak és még mindig kapnak – a nők nagy része nem találja helyét a világban. Szétesünk a ránk rakodó rengeteg elvárás, szerep miatt, mint dolgozó nő, feleség/ barátnő, szerető, anya és egyéb szerepeink között.

Próbálunk megfelelni mindenhol és mindenkinek és önmagunknak sem valljuk be, hogy közben azt sem tudjuk, kik vagyunk, mit szeretnénk, mit várunk az élettől? Állandóan gondolkodunk, emésszük magunkat, fáradtak vagyunk fizikailag és lelkileg, önbizalom hiánnyal és önértékelési zavarokkal küzdünk.

Vagy a másik végletbe esünk és a férfias oldalunkat használva férfiak módjára küzdünk, harcolunk, érvényesülünk és túlzottan magabiztosak, túlértékeltek vagyunk.

 

De mi a megoldás?

Bár a 21-ik századba való belépésünk a női energiák megnyitásának kedvezett még mindig sok nő van köztünk, aki nincs tudatában annak a hatalmas energiának, amit a nőiességünkben rejlő „valódi erőink”jelentenek.

Érezzük, hogy valami nincs rendben, tenni kellene valamit….,, ami többnyire kimerül abban, hogy a külsőnkön változtatunk.

Rengeteg pénzt költünk ruhákra, kozmetikumokra és attól azt reméljük, hogy „nőiesebbek, szebbek, igazibbak, valódibbak”leszünk.

A másik fele nőtársainknak a teljes spirituális belső útkeresésbe fordul és a külsőségekkel egyáltalán nem foglalkozik.

Az igazi változást az az „elhatározás” tudja elindítani, hogy megállunk és ránézünk eddigi életünkre – első lépésként megszeretnénk ismerni – megszeretnénk találni Önmagunkat– megnézni azt, hogyan is működtünk mostanáig?

Megnézzük a Nőiességünkre hatással lévő generációs mintáinkat és hitrendszereinket

Megnézzük, hogy egy esetleges alacsony vagy nem valós Önértékelésnek milyen hatásai vannak a Nőiességünkre, párkapcsolatainkra, anyai és egyéb szerepeinkre

Önmagunk megismerésével, Női rejtett erőink feltérképezésével, annak tudatos használatával és átalakító szerepével a „problémáink megoldódnak”, szerepeink tisztázódnak.

Fizikailag is „megerősödve” egyensúlyba kerülünk Önmagunkkal, így a külvilág egy igazi és vonzó – nőiességében kiteljesedett NŐT fog bennünk látni.

Valódi „NŐIESSÉGÜNKET” megélve képesek leszünk feleségként, társként igazi segítséget nyújtani párunk teremtő erejének a kibontakozásához, meg tudjuk élni a szexualitásunkat, anyaként támaszt tudunk nyújtani gyermekeinknek, a családi béke és otthon teremtésben helyt tudunk állni és mellette még dolgozó vagy vállalkozó nők is lehetünk.

 

 

Milyen esetekben segít a Nőiesség „erő „csomagunk, azaz a „HOGYAN ÉLD MEG A NŐIESSÉGEDET?”

 

 

  • Ha nem vagy tisztában a saját értékeiddel –a női erőiddel / semmibe vesznek, háttérbe szorulsz, állandóan kritizálod, bírálod magad,
  • Ha úgy érzed, nem vagy elég jó NŐ, nem érzed magad szépnek, nem tudod megélni a szexualitásod, nem vagy elég jó anya, elég jó feleség/társ
  • Ha kevés az önbizalmad – negatív az énképed és mindenkinek megakarsz felelni /megfelelési kényszer/ de, Magaddal mikor leszel elégedett?
  • Ha nem tudsz kiállni magadért, ha nem megfelelően képviseled a szükségleteidet, ha „nem tudod elérni”- amit szeretnél
  • Ha nem tudsz azonosulni a szerepeiddel, nem találod az egyensúlyt / család kontra munkahely (karrier), /anyaság kontra párkapcsolat/ vagy más női szerepeiddel való egyensúly megtalálásában vergődsz
  • Ha a „Hogyan maradjak vonzó és szép a munkahely, család mellett?, Hogyan legyek valódi Nőies NŐ?- /anyaként is/ – kérdései foglalkoztatnak

 

Egy alkalom időtartalma kb.1, 5 óra, ára: 15.000 Ft,  kedvezményes ár több alkalom előre történő fizetése esetén – 10 %.

AJÁNDÉK!

Azonnali segítség a Női Szépség Könyvben, ha megírod, hova küldjük!

Feliratkozol a hírlevelünkre, a blogban foglalt írásainkra, értesítést küldünk kampányainkról!

A regisztráció előtt elfogadod a Felhasználási és Adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatunkat!

konyvborito2_250

 

 

 

Az alábbi űrlapon is üzenhetsz nekünk!

Kapcsolati űrlap

Színkendő készletek és színkártya sorozatok

100 vagy 90 darabos SZÍNKENDŐ készletek és anyagmintás SZÍNKÁRTYÁK a 12 színtípusnak
Érdekel a szín és stílustanácsadás? tanácsadó vagy, vagy annak készülsz, akkor a következő ajánlaton Neked szól:

Tovább

Ősz-Tél vagy Sötét Ősz

ŐSZ-TÉL vagy SÖTÉT ŐSZ


A SÖTÉT ŐSZ színei közelítenek a sötét tél színeihez és sokkal komorabbak, mint a másik két Ősz színei.

Tovább

Ösz- Nyár vagy Lágy Ősz

ŐSZ-NYÁR vagy LÁGY ŐSZ


Erre az ŐSZ típusra a lágyság, a törtség, a finom színvilág jellemző, mivel színei a hideg lágy nyár színeihez is közelítenek kissé.

Tovább