Felhasználási feltételek

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat 

Az ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI szabályzat a Szépség Hatalma weboldal látogatói és felhasználói által megadott személyes adatok, a a kapcsolat felvétellel összefüggő, illetve rendelésekkel kapcsolatos információk, adatok kezelésére vonatkozik.

Az oldalon az anyagainkhoz való hozzáféréshez az olvasók önkéntes feliratkozását tesszük lehetővé, illetve a kapcsolat felvétel oldalakon a felhasználók üzeneteit kezeljük, továbbá a rendelt elektronikus anyagoknál az értékesítéshez kapcsolódó adatkezelést végezzük.

 • A név és cím megadásával a látogatók az ingyenesen letölthető anyagjainkra, illetve blogbejegyzésekre, hírleveleinkre, időszakos kampányainkra tudnak feliratkozni.
 • A feliratkozáshoz szükséges adatok:

Felhasználó neve (lehet becenév is), – hogy nevükön tudjuk szólítani az Olvasókat
Email címe – hogy az elkért anyagokat továbbítani tudjuk (tájékoztató megküldése, hírlevél küldése, ajándék könyvek megküldése

 • Érintettek köre: azok a látogatók, akik szeretnének összefogottabb, részletesebb információkat kapni: pl. ajándék könyvekből, blog bejegyzésekből, akciókról, kampányokról szeretnének hallani, olvasni
 • Az adatgyűjtés célja:a látogatókhoz a kért információk eljuttatása
 • Az ingyenes anyagainkat elkérő olvasók a leiratkozásukig, blogbejegyzéseket, elektronikus kampányainkkal, akcióinkkal kapcsolatos leveleket is kaphatnak időszakosan
 • Az adatkezelés időtartama: az Olvasó önkéntes leiratkozásáig tart
 • Az érintettek körének joga van az Oldalakon tárolt adataikat megismerni, és kérni azok módosítását, törlését, ha szükségesnek gondolják
 • Az önkéntes feliratkozás bármikor megszakítható, a minden levelünkben megtalálható leiratkozási linkken keresztül
 • Az Oldalakon az adatok elektronikus kezelését a feliratkozóink esetében a Listamester nevű hírlevélküldő szoftverrel végezzük
Hírlevélküldő adatai
Név: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság (BITHUSZÁROK BT.)
Képviselő neve: Mizera Ferenc ügyvezető
Cégjegyzékszám:  13-06-065996 
Statisztikai számjel: 21158218-7220-212-01
Adószám: 21158218-2-13
 • Regisztrációért nyújtott anyagainkat kizárólag az oldalon önkéntesen feliratkozott látogatók számára szolgáltatjuk
 • A regisztrációval megadott adatokat harmadik félnek, más vállalkozásnak vagy magánszemélynek nem adjuk át
 • Az Oldalon értékesítéssel kapcsolatos adatkezelés, kizárólag a Szépség Hatalma oldalon megrendelt szolgáltatások teljesítéséhez, és a számla adási kötelezettségének teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatok bekérését tartalmazza, mint: Ügyfél, megrendelő teljes neve email címe, irányítószáma, város vagy község, utca, házszám, telefonszám (csak egyeztetés céljából, ha szükséges), cégnév, cég székhelye
 • A kapcsolat felvétellel összefüggő adatok: név és email cím bekérése a  Weboldal saját levelezőrendszerébe kerül és kizárólag csak a megkereséssel kapcsolatos kérdésekre, rendelésekre vonatkozik. A továbbiakban a felhasználóknak, csak, ha önkéntes feliratkozást eszközölnek küldünk ki leveleket, tájékoztatókat, egyéb anyagokat.

Adat megadással és kezeléssel kapcsolatos jogok

– tájékoztatást a személyes adatainak a kezeléséről,

– valamint a személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével, annak törlését vagy zárolását.

 • Az Adatkezelő a személyes adatot törli, ha
  – kezelése jogellenes, vagy az érintett kéri
  – hiányos vagy téves, vagy adott esetben a hatóság, vagy a bíróság elrendelte
 • Oldalunkon a Google, integrált rendszerként úgynevezett cookie-kat használ, a jobb felhasználói élmény elérése érdekében

Szerződési Feltételek

1.Jogi háttér:
A Szépség Hatalma oldal és aloldalairól információkat a tulajdonosról, az adatkezelőről, a  weboldalról és az üzemeltetőről itt találhatók: https://szepseghatalma.hu/impresszum/
2. Szerzői jogvédelem
A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalról tartalmat, képet, szöveget, vagy szöveg részletet másolni és azokat más oldalon, más helyen felhasználni csak és kizárólag a szerzők írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezhetjük.
3.
Megrendelések és feltételei
 
A Szolgáltató az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: személyes és online life coaching szolgáltatás, személyes és online szín és stílustanácsadás, közös vásárlás, gardróbrendezés Budapestre kiszállással, előadások, csoportos workshopok, tanfolyamok.

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, amelyek fizetési kötelezettséggel járnak. A megrendelésekre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

Az ingyenesen letölthető anyagok regisztrációja is szerződésnek minősül, de fizetési kötelezettséggel nem jár a felhasználóra nézve

A szerződés megkötése Szutorné Újvári Lenke e. v.-val történik (1102 Budapest, Állomás u.6, adószám: 67876741-1-41)

Valamennyi szolgáltatás esetében a megrendelővel a lehető leghamarabb felvesszük a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy alkalmas időpontot a szolgáltatás nyújtására. A személyes szolgáltatások kifizetése az adott, előre megbeszélt helyszínen történik a szolgáltatás elvégzése után, készpénzben, számla kiállításával.

Online tanfolyamok esetében a fizetési adatokat, számlát, emailben küldjük meg, a megrendelő űrlap kitöltése és beérkezése után. (az elektronikus anyagokat a szolgáltatás díjának beérkezése után küldjük meg)

Online coaching igénybevétele, a szerződés megkötése és az első fizetős alkalom díjának átutalással történő beérkezése után lehetséges.

Ajándékutalványra vonatkozó rendelkezések

Ajándékutalvány vehető igénybe a szolgáltatásokra.

A Szolgáltató és a Megrendelő közötti ajándékutalványra vonatkozó szerződés határozott időre jön létre, időtartama az ajándékutalvány érvényességének vagy felhasználásának (a korábbi időpontig) időpontjáig tart.

A weboldalon keresztül történő ajándékutalvány vásárlásra esetén a Megrendelőnek meg kell adnia a következő adatait: teljes név, bejelentett állandó lakóhely (ország, irányítószám, város, cím), mobil telefonszám, e-mail cím, a megajándékozott neve, postázási cím, számlázási cím.

A megvásárolt ajándékutalványok a kiállítástól számított 6 hónapig érvényesek, a 6 hónapon túl bejelentett felhasználási igény nem érvényesíthető.

A szolgáltatásokra történő időpontfoglalás előjegyzés alapján történik

Az ajándékutalvány  harmadik személyre átruházható, az átruházás tényét, és az új tulajdonos adatait az átruházó köteles Szolgáltatónak bejelenteni.

Az ajándékutalvány nem visszaváltható, és nem váltható készpénzre.

4.Szolgáltatások árai

Az árak bruttó árak, alanyi adómentesek, nem tartalmaznak áfát.

A szolgáltatások árának a változtatási jogát fenntartjuk.

5.Kapcsolattartás:

Telefon: 30 456 6857

Email: info@szepseghatalma.hu

 

AJÁNDÉK!

Azonnali segítség a Női Szépség Könyvben, ha megírod, hova küldjük!

Feliratkozol a hírlevelünkre, a blogban foglalt írásainkra, értesítést küldünk kampányainkról!

A regisztráció előtt elfogadod a Felhasználási és Adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatunkat!

konyvborito2_250

Ajándék

Email*
Név*

 

Szépség Hatalma Tanfolyamok
Online Önfejlesztés
I. rész: REJTETT SZÉPSÉGED

rejtett_szepseged_widget

Fedezd fel és éld meg a Női Szépséged!

 

Szépség Hatalma Tanfolyamok
Online Önfejlesztés
II. rész: VÁGYAID NYOMÁBAN

vagyaid_nyomaban_widget

Találd meg és valósítsd meg az igazi vágyaidat, a Hivatásodat!

Színkendő készletek és színkártya sorozatok

100 vagy 90 darabos SZÍNKENDŐ készletek és anyagmintás SZÍNKÁRTYÁK a 12 színtípusnak
Érdekel a szín és stílustanácsadás? tanácsadó vagy, vagy annak készülsz, akkor a következő ajánlaton Neked szól:

Tovább

Ősz-Tél vagy Sötét Ősz

ŐSZ-TÉL vagy SÖTÉT ŐSZ


A SÖTÉT ŐSZ színei közelítenek a sötét tél színeihez és sokkal komorabbak, mint a másik két Ősz színei.

Tovább

Ösz- Nyár vagy Lágy Ősz

ŐSZ-NYÁR vagy LÁGY ŐSZ


Erre az ŐSZ típusra a lágyság, a törtség, a finom színvilág jellemző, mivel színei a hideg lágy nyár színeihez is közelítenek kissé.

Tovább