Praktikus és hasznos tanácsokat kaptam a színeimmel és az öltözködési stílusommal kapcsolatban, amiket remélem ezentúl alkalmazni is fogok.Minden hölgynek csak ajánlani tudom.  Zsanett ”

„Nagyon hasznos tanácsokat kaptam a színtípusomhoz és az öltözködésemhez. Hatékonyabban és sokkal könnyebben tudok vásárolni.Egy ilyen tanácsadást minden hölgynek javaslok. Nagyon köszönöm!  T.Ildikó”

 

„Ezúton szeretném még egyszer megköszönni, hogy egy új oldalról ismerhettem meg magam. A veletek töltött délután mindig szép emlék marad és nagyon örülök, hogy részt vettem a tanácsadáson. Nagyon jól éreztem magam, jólesett a figyelmetek, türelmetek és szakértelmetek. Észrevettétek és megmutattátok a külső megjelenésem előnyös és kifejezetten hangsúlyozandó oldalait. Megvan a tudásotok és tapasztalatotok, illetve látszik, hogy szeretitek ezt csinálni, így a délután jó hangulatban és könnyen eltelt. Amióta megvan a színkártyám, szinte mindig magammal hordom, hátha találok egy szép darabot, az emailben küldött stíluskönyv pedig segít eligazodni és támpontot ad a mostanában jellemző „bőség zavarában”, mert egy teljeskörű, tetőtől talpig szóló leírást kaptam magamról, mind öltözködés, színek, haj, kiegészítők, és smink terén, aminek a birtokában már sokkal könnyebb az előnyös vagy még előnyösebb megjelenés, ez pedig számomra nagyon nagy könnyebbség. Ezelőtt sajnos nem sok fogalmam volt a hozzám illő színekről és egyebekben sem igazán tudtam, mi áll jól nekem, ezért sok mindent megvettem, amit ma már nem vennék meg. A stíluskönyv amúgy is nagyon érdekes és izgalmas olvasmány, amit bármikor érdemes elővenni és akár csak úgy olvasgatni. Szóval nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert a tőletek tanultaknak köszönhetően magabiztosabb lettem és így még jobban érzem magam. A veletek töltött délután egyszerre volt kellemes és hasznos. Szerintem egy ilyen tanácsadás csak jó lehet bárki számára, mert még többet tud meg önmagáról, amit pedig az előnyére tud fordítani.  Timári Anikó”

 

„Minden kérdésemre választ kaptam a tanácsadás során, amit még egyszer köszönök és nagyon élveztem.Mindenre kitérő tanácsokat kaptam, és tényleg személyre szabott ötleteket.Nagyon hasznos volt számomra a szín-és stílustanácsadás, hiszen olyan ismeretekkel vértezett fel, amihez bátran nyúlhatok a jövőben az öltözködés, sminkelés és vásárlás során. Persze a megfelelő színű és stílusú ruhákat tartalmazó gardrób kialakítása hosszú idő, de innentől tudatosabban tudom ezt építeni, ami megkönnyíti a hétköznapi rutint. Igazi kikapcsolódás volt ez a 2,5 óra, és új szempontokat adott az adottságaimra vonatkozóan. Lenke mindenre időt szánt, és minden kérdésemre tüzetes választ adott, még akkor is, amikor már túlléptük a tréning idejét.:) Aki szeretne megerősítést, választ kapni a külső megjelenésével kapcsolatos kérdéseire, annak bátran ajánlom ezt a lehetőséget. Németh Adrienn”

 

 

„A coachingban az volt a jó, hogy más szempontból sikerült a problémámat látnom,  ami a jól irányzott kérdéseknek köszönhetően kitisztázásra és megoldásra kerültek.Legalábbis, amiért a coachingot igénybe vettem, de más problémáim esetén is tudok meríteni belőle.
Olyan ütememben haladtunk, ami kényelmes volt nekem. Újvári Lenke kitartóan és türelmesen figyelt, kérdezett, terelgetett. Érdemes igénybe venni a coachingot, ha egyedül nem boldogulsz, mert segítséggel sokkal könnyebb. N. Enikő”
„A női erő coachingban az a szuper, hogy számos olyan pozitív értékemmel találkoztam, amiről nem is gondoltam, hogy bennem vannak.A találkozásaink során szép lassan a saját ütememnek megfelelően felfedeztem a bennen lévő „csodákat”.Ajánlom a Lenkével való találkozást  K.Á.”

„A stílus coaching nagyon érdekes volt, igen hasznosnak találtam a szín, stílus és a coaching eszközeit, amely nem csak külsőleg segített a színeimet és az öltözködési stílusomat megtalálnom, hanem a belső értékeimet is jobban megismertem. Rájöttem, hogy az önismeret a legnagyobb erőm lehet, és minél jobban megismerem magam, annál magabiztosabb, bátrabb lehetek, így a szín és stílus mellett már az önbizalmam is sokkal nagyobb lett.
A tesztek, kérdőívek is nagyon sok mindenre rávilágítottak, irányt mutattak.Csak ajánlani tudom ezt a komplex külső-belső segítséget. Nagyon szépen köszönöm neked, kedves Lenke. B. Anita”
„Hálásan köszönök Neked minden támogatást, amit a life coaching során nyújtottál, egyedül nem ment volna. Á.C.”

Az alábbi űrlapon is üzenhetsz nekünk!

Kapcsolati űrlap

Színkendő készletek és színkártya sorozatok

100 vagy 90 darabos SZÍNKENDŐ készletek és anyagmintás SZÍNKÁRTYÁK a 12 színtípusnak
Érdekel a szín és stílustanácsadás? tanácsadó vagy, vagy annak készülsz, akkor a következő ajánlaton Neked szól:

Tovább

Ősz-Tél vagy Sötét Ősz

ŐSZ-TÉL vagy SÖTÉT ŐSZ


A SÖTÉT ŐSZ színei közelítenek a sötét tél színeihez és sokkal komorabbak, mint a másik két Ősz színei.

Tovább

Ösz- Nyár vagy Lágy Ősz

ŐSZ-NYÁR vagy LÁGY ŐSZ


Erre az ŐSZ típusra a lágyság, a törtség, a finom színvilág jellemző, mivel színei a hideg lágy nyár színeihez is közelítenek kissé.

Tovább