A nevem Újvári Lenke – A Szépség Hatalma: Tudatos Nők Iskolájának a mentora vagyok- az oldal egyik alapítója és szerzője.

Elsődleges végzettségeim, mint a műszaki informatika, pénzügyi vállalkozási szak – segítségemre voltak abban, hogy egy nagyvállalatnál eltöltött hosszú idő alatt a fejlődés fokain végig mehettem.

A vállalati évek alatt hasznos gyakorlatra tettem szert – az ügyfélkapcsolati, asszertív kommunikáció, ügyfél tárgyalástechnikai, konfliktus kezelés területein, amelyet jelenlegi munkám során is jól tudok hasznosítani.

A tanfolyamok, tréningek, szemináriumok, amelyeken rész vettem közelebb vittek Önmagam megismeréséhez, megértéséhez és működéséhez.
/Pl. Life coach és Mediátor képesítés, Szín és stílustanácsadó képzés (Mod’Art), Germán Gyógytudomány tanfolyam, Kineziológia/

Személyiségi, önismereti, a női lét életvezetési kérdéseivel: mint a nőiesség / női energiák, női szépség / női életünk válságai, tudatos életmód – több éve foglalkozom. Ezt egészítettem ki a  Nőknek szóló stílusos megjelenéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal.

Amellett, hogy fizikailag maximálisan mindent megteszek a külsőmért, a rendszeres önismereti munkát még fontosabbnak tartom – a „belső tartásom” megmaradásához.

Hitvallásom: „Az egyetlen járható út önmagamhoz az önismereten át a „Tudatosság”.

Segítek abban, hogy ráébredj a „valódi Nőiességedre”, ami a belső szépséged, mint állandó és a külső szépséged, mint változó egyensúlyából tevődik össze.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

AJÁNDÉK!

Azonnali segítség a Női Szépség Könyvben, ha megírod, hova küldjük!

Feliratkozol a hírlevelünkre, a blogban foglalt írásainkra, értesítést küldünk kampányainkról!

A regisztráció előtt elfogadod a Felhasználási és Adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatunkat!

konyvborito2_250 

Színkendő készletek és színkártya sorozatok

100 vagy 90 darabos SZÍNKENDŐ készletek és anyagmintás SZÍNKÁRTYÁK a 12 színtípusnak
Érdekel a szín és stílustanácsadás? tanácsadó vagy, vagy annak készülsz, akkor a következő ajánlaton Neked szól:

Tovább

Ősz-Tél vagy Sötét Ősz

ŐSZ-TÉL vagy SÖTÉT ŐSZ


A SÖTÉT ŐSZ színei közelítenek a sötét tél színeihez és sokkal komorabbak, mint a másik két Ősz színei.

Tovább

Ösz- Nyár vagy Lágy Ősz

ŐSZ-NYÁR vagy LÁGY ŐSZ


Erre az ŐSZ típusra a lágyság, a törtség, a finom színvilág jellemző, mivel színei a hideg lágy nyár színeihez is közelítenek kissé.

Tovább