Mi a coaching?

A coaching nem tanácsadás és nem is terápia, hanem egy olyan folyamat, amelyet partneri együttműködés jellemez. Ezen folyamat alatt arra ösztönözlek Téged, abban segítek Neked, hogy egy adott életviteli elakadás megoldása során – a lehető legtöbbet kihozd magadból és a rátalálj a számodra legjobb megoldásra. Kérdések feltevésével segítek megfogalmazni a céljaidat, megnézzük, hogy mennyre kell a komfort zónádból kilépned, hogy elérd, amit valóban szeretnél, igénybe vesszük a célok eléréshez szükséges – erősségeidet/erőforrásaidat/ továbbá – Megnézzük a gyengeségeidet is, mint gátló tényezőket, amelyekkel szintén tisztában kell lenned. Végig támogatlak, motivállak, bíztatlak, folyamatos visszajelzést kapsz mindenről és az elért eredmény után képes leszel később menedzselni saját magad és a már elért változást fenntartani az életedben.

Hogyan zajlik egy „ilyen” konzultáció?

Első találkozó – bizalom kialakításáról, a coaching, mint folyamat lépéseinek a tisztázásáról szól. Az első alkalom kb. 20-30 perces díjmentes találkozó, ami többnyire ismerkedés jellegű, megnézzük, hogy tudunk-e együtt dolgozni, szimpatikus-e a személyünk egymásnak, ki tud alakulni köztünk a kölcsönös bizalom. A coaching lényeges elemeit, mint a bizalom, együttműködés, keretek, feltételek, titoktartás a coach részéről – együttműködési megállapodás formájában írásban rögzítjük. Átbeszéljük a folyamat menetét, a találkozások helyét, idejét és számát, az estleges lemondásokat, a fizetési feltételeket. Az egyes találkozások: 60-90 percesek. Már az első találkozás alkalmával röviden átbeszéljük a problémádat, amivel megkeresel és amennyiben nem „fér” bele egyik csomag ajánlatunkba sem, javaslatot teszek egyéni coahing konzultációra és árajánlatra. A nyitó – alapozó megbeszélés után, amennyiben mindketten úgy érezzük, hogy a továbbiakban a célod elérése érdekében megfelelően- együttműködően és hatékonyan tudunk dolgozni, valamint kölcsönösen meg tudunk bízni egymásban, elkezdődik a közös munkánk.

Következő találkozó, probléma(ák) tisztázása és cél(ok) megfogalmazása

A következő alkalomra egy mindkettőnk számára megfelelő időpontban kerül sor. Ez a konzultáció vagy konzultációk a tényleges problémád tisztázásáról és a célkitűzésről szól, illetve egy pontos és részletesen kidolgozott megoldási terv összeállításáról, figyelembe véve a valós erősségeidet illetőleg a gyengeségeidet is azaz, hogy mi segíthet jelenleg, illetve mi gátolt meg eddig abban, hogy korábban az áhított célt elérhesd. A Megoldási – megvalósítási tervben a konkrét elvégzendő feladatokat rögzítjük, különböző határidőket rendelünk hozzá, amelyeket a változás szempontjából elvégzünk, végig követünk, ellenőrzünk.

További találkozók, célod elérése, nyomon követése

A változás egy több lépcsős folyamat, több időt vesz igénybe és fizikai, lelki és szellemi szinten is értendő. A közös munkánk során átélt felismerések, „ébredések”, megélések feldolgozásához és azok valódi gyakorlati beépítésére az életed minden napjaiba sok-sok ismétlést, türelmet, időt igénylő feladat, ami valós motivációt és kitartást kíván meg részedről. A coaching során személyre szabottan az adott problémádra vonatkozó kérdésekkel, feladatokkal, érzelmi megerősítésekkel végig segítelek, motivállak. Feladatok a coach üléseken kívül is lesznek házi feladatként, amelyek a gyakorlást, a beépülést az áhított és várva-várt célod minél hamarabbi elérését segítik. A személyes coaching csomag ajánlatokat lásd a következő pontban, illetve konzultációra a kapcsolat menüpont alatt tudsz bejelentkezni.

AJÁNDÉK!

Azonnali segítség a Női Szépség Könyvben, ha megírod, hova küldjük!

Feliratkozol a hírlevelünkre, a blogban foglalt írásainkra, értesítést küldünk kampányainkról!

A regisztráció előtt elfogadod a Felhasználási és Adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatunkat!

konyvborito2_250 

 

Színkendő készletek és színkártya sorozatok

100 vagy 90 darabos SZÍNKENDŐ készletek és anyagmintás SZÍNKÁRTYÁK a 12 színtípusnak
Érdekel a szín és stílustanácsadás? tanácsadó vagy, vagy annak készülsz, akkor a következő ajánlaton Neked szól:

Tovább

Ősz-Tél vagy Sötét Ősz

ŐSZ-TÉL vagy SÖTÉT ŐSZ


A SÖTÉT ŐSZ színei közelítenek a sötét tél színeihez és sokkal komorabbak, mint a másik két Ősz színei.

Tovább

Ösz- Nyár vagy Lágy Ősz

ŐSZ-NYÁR vagy LÁGY ŐSZ


Erre az ŐSZ típusra a lágyság, a törtség, a finom színvilág jellemző, mivel színei a hideg lágy nyár színeihez is közelítenek kissé.

Tovább